Як вибрати недорогий диван?

Прямий, кутовий, шкіряний або з оббивкою з текстилю, розкладний чи ні? Вибір величезний, але не очевидний. Читайте корисні поради щодо вибору оптимального варіанту для вашої вітальні.

Диван – невід’ємний елемент будь-якого інтер’єру. Він забезпечує комфорт і виконує декоративну функцію. Сучасні виробники пропонують безліч варіантів м’яких меблевих виробів, що відрізняються функціональними якостями, матеріалом оббивки і стилем.

Як вибрати недорогий диван

 

1: Загальні рекомендації по вибору недорогого дивана

При виборі дивана зверніть увагу на каркас – він відповідає за форму і міцність виробу. Краще вибирати меблі з масиву. Несуча конструкція також може бути комбінаціэю лінійних металевих елементів. Обидва матеріали: дерево і метал мають свої переваги. Металеві каркаси наділені міцністю, довгим терміном служби і невеликою вагою, що помітно полегшує процес його транспортування і пересування з місця на місце.
Переваги дерев’яного каркаса:
  • Безпека – При виготовленні екологічно чистих меблів використовується тільки натуральна деревина.
  • Навантаження – При сухості повітря в приміщенні конструкція з дерева не скрипить під великою вагою.
  • Вартість – При високих експлуатаційних характеристиках невелика вартість деревини.

2: Матеріали наповнювача і оббивки

Навіть в недорогому дивані повинні використовуватися якісні поролони, наповнювачі та матеріали прокладок. Одним з таких матеріалів є пінополіуретан. Його щільність повинна становити не менше 25 кг / м 3 . Це дозволить поролону і пружинному блоку не просідати і не втрачати форму під тиском ваги.

3: Механізми

Універсальних варіантів механізму розкладки диванів не існує. Вони класифікуються залежно від способу експлуатації і розмірів кімнати. Механізми повинні виготовлятися з металу товщиною від 3 мм, мати надійні з’єднувальні елементи і якісне забарвлення. Механізми дивана поділяють на ті, що використовуються щодня і експлуатовані в особливих випадках.

Економічні види механізмів:

Механізм «дельфін»
Він призначений для щоденної експлуатації: потягнувши за лямки, з-під сидячої частини витягується додаткова платформа на колесах. Зазвичай «дельфін» використовується в кутових диванах.

Механізм «французька розкладачка»
Є гостьовим варіантом і при розкладанні вимагає багато місця, оскільки складається з трьох секцій. Характерні риси: повна відповідність скандинавському дизайну, завдяки простоті використання і мінімалізму в стилі оформлення.

Механізм «єврокнижка»
Відноситься до найбільш бюджетного варіанту, і являє собою просту конструкцію, у якій опускається спинка і висувається платформа. У розсунутому вигляді він являє собою ідеально рівне спальне місце.

Висновки

Головними критеріями вибору дивана у Львові є механізм розкладання і розміру приміщення, в якому він буде використовуватися. Сьогодні існують бюджетні варіанти диванів для невеликих приміщень. При наявності вільного місця рекомендується купувати кутові дивани. Їх ширина може становити до 2 метрів, вони займуть вільний простір кімнати, і не будуть заважати в центрі. кімнати
Uncategorized

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.
You need to agree with the terms to proceed

Меню